1

Daglig leder eller kjørelærer?

Få nye elver! Vi har hentet inn over 300 grunnkurselever for EN skole i løpet av 14 mnd.

Ønsker du å få din kjøreskole listet opp i vår unike tjeneste over tilbydere av trafikalt grunnkurs? Som medlem av trafikalt-grunnkurs-sentralen.no får din kjøreskole en unik mulighet til å sikre seg grunnkurselever som holder til i ditt nærområde. Vi gjør all jobben - du får elevene!

Vi kan garantere at vår tjeneste vil gi deg store konkurransefortrinn. Vår samarbeidspartner i testperioden har hatt over 300 påmeldinger i løpet av 14 måneder. Det er ingen grunn til at disse tallene ikke skal gjelde for din trafikkskole!

Ettersom vi har så stor tro på vår tjeneste får du 100 % fornøyd garanti. Det betyr at dersom du ikke er fornøyd med responsen får du pengene igjen.

Trafikalt-grunnkurs-sentralen.no bruker helt unike og svært effektive metoder for å komme i kontakt med dine grunnkurselever. Teknologien og folkene bak tjenesten er spesialister på nettmarkedsføring. Vår tjeneste når de elevene som bor i nærheten av din skole og gir de en unik mulighet til å melde seg på - enkelt og greit! I tillegg har vi bakgrunn fra fra kjøreskolebransjen - så vi kjenner godt til elevenes behov.

Som kunde hos oss vil du få økt tilgjengelighet ovenfor dine kunder samt markedets råeste synlighet i søkemotorer og ellers der hvor dine kunder oppholder seg på nettet.

ENKELT! Vi har gjort det hele svært enkelt. Vi gjør all jobben. Vi holder informasjonen oppdatert og tilgjengelig slik at du ikke trenger å tenke på det!

"Dagens ungdom stiller helt klare krav til nettsidene dine. Online påmelding sikrer påmeldinger 24 timer i døgnet! - Og vi vet hvor vi treffer dem!"

Som kunde hos oss betaler du kun pr. påmelding som kommer igjennom vårt system. Dette gjør at du garantert vil tjene på vår tjeneste - uansett hvor mange påmeldinger du får. Vi tar KUN 15 % provisjon av kursets pålydende. Vilkårene leser du her.

Husk at online påmelding gir deg mulighet til å motta påmeldinger også når kontoret er stengt. Statistiskken viser at 80 % av påmeldingene skjer utenom kontortid. Har du et slikt tilbud?

NB! Kun et begrenset antall kjøreskoler fra samme geografiske område får tilbud om å stå oppført hos oss. "Førstemann til mølla"-prinsippet gjelder!

Vi ønsker å tilby våre brukere kurs av høyest mulig kvalitet og vi må derfor be om at skjemaet under fylles ut. Vi forbeholder oss retten til å avslå søknader uten videre forklaring.

Bli med på laget og parker dine konkurrenter! Det lønner seg - det garanterer vi!

Jeg ønsker å få grunnkurspåmeldinger sendt slik:
E-post
Jeg ønsker å informere om nye og fulle kurs slik:
E-post
SMS
Telefon
Hvor ofte holder deres skole trafikalt grunnkurs?
Ofter en 2 pr. mnd.
2 ganger pr. mnd.
1 gang pr mnd.
Sjeldnere en 1 pr. mnd
Hvor mange deltakere i snitt?
16 elever
12 elever
8 elever
ferre enn 8 elever
Hvordan betaler elevene for grunnkurs?
Faktura
Bankkort
Kontant
Annet
Hvor mange kvelder/ganger går kurs uten mørkedemo. over?
4 kvelder
3 kvelder
2 kvelder
Annet
Hvilke priser opprerer dere med?
14 timer (Tema 1-6)
Mørkedemo. (Tema 7)
Ja, jeg har myndighet til å inngå avtale for den aktuelle skolen og
aksepterer vilkårene.
Søknad bekreftes på e-post i løpet av 1-2 virkedager.

Registrering i vårt system koster 2.500,- i oppstartsavgift (engangsbeløp).

Trafikkskole - fornøyd

Alle priser er INK. mva.

Har du spørsmål? Send oss en e-post på post@nettressurs.no eller ring 99015786. Du kan også bruke kontaktskjemaet - Trykk her.